lördag 5 november 2011

la Boca

Idag visade Buenos Aires sig ifrån sin ljusa sida! Jag, Lovisa och Daniel åkte till la Boca i innerstaden på utflykt. Så sjukt fint ställe verkligen! En massa färgglada hus, live-tango på caféerna, en massa mysiga affärer, osv. Väldigt turistigt, men det var bara trevligt. Vi behövde få turista lite. Fick hålla i mig för att inte köpa hela marknaden där. (Men det blev några fina saker iallafall) Sen gick vi till San Telmo, där vi gick på museum och åt glass. Glassen här är helt otroligt god! Och de har hur många smaker som helst på sina "heladerías". Lovisa och jag har ätit glass alldeles för mycket sen vi gjorde denna upptäckt.

Veckan på förskolan har varit ganska tuff. Barnen är otroligt kaxiga och kan vara väldigt elaka när de vill. Då tappar man lite av sitt "go". Men en bra sak är att de jobbiga känslorna brukar rinna av ganska fort efter de jobbiga dagarna. Om man tar åt sig allt blir det väldigt drygt. Men jag får iallafall väldigt många kramar och det väger ju upp det mesta :)

Nu har vi även beställt båtbiljetter till Uruguay, dit vi ska om några veckor för att förnya vårt visum och roa oss litegrann. Det kommer att bli ett äventyr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar